Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - chicho-mancho
Потребителско име:chicho-mancho
Име:Господин miso mishev
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:01.06.14, 01:06 (преди 9 години)
Брой коментари в Новини:37
Последна промяна:14.05.16, 20:06 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Най-интересно е че никой не разбра коя фирма снабдява стола на училището с хранителни продукти или просто дългата ръка на местната власт покри този факт, услужливо.

Петко,преди да поискаш каквото и да е, първо иЗкарай изпита.

Едни други списъци също биха въздействали на сетивността на гражданското общество. Смее се

Е, какъв е смисъла да се обявяват конкурси, след като се знае предварително кой ще бъде допуснат и кой ще го спечели?

Жалко,много жалко за хората. Дано къщата да не е единственото място за живеене на семейството, защото знам, че там живеят и деца. В светлината на прокламираните нови принципи на работа в общинат, ще се обърна към общинското ръководство и по специално към господата Гавалюгов и Цветков.
Уважаеми господа, какви са вашите действия до тук, относно един общински обект със същият статут- ДГ Саранск. Как до ден днешен това детско заведение функционира без промяна предназначението на учебното заведение,без строителни книжа, още повече когато там е имало финансиране по европейски проект и 5 години не се допускат промени на сградата? Защо се допуска обект, където става въпрос за деца, да се експлоатира без да е въведен в експлоатация по надлежния ред? След като не е въведен в експлоатация и издадено разрешение за ползване, как се отпускат финансови средства за детското заведение?
Друг един строеж избуява от публичното пространство, на които статута те първа ще се дебатира, как и защо е допуснат, като само единият от господата ще е в състояние да отговори.

« предишна123456следваща »