Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Сменят водещите на "Господарите"

Сменят водещите на "Господарите"

Мария Игнатова и Румен Угрински ще са новите водещи на предаването “Господари на ефира". Двамата ще заменят от днес досегашните водещи Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро, които ще работят по другите си проекти.


Геро ще се съсредоточи върху участието си в “Като две капки вода”, а Малин Кръстев ще започне репетиции на нова постановка.

Промяната не е необичайна - продуцентът Джуди Халваджиян, сменя двойката водещи през няколко месеца. 





Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1797
Дата: 16.05.2016, 12:11

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
Avatar
Геро и Малин са най готините водещи
Guest, преди 8 години
Avatar
И Ненчо Балабанов беше добър ама нещо не се разбра с Рачков, а последният за сега е фаворит на братята Халваджиян и се слуша неговата дума.
ГДБОП, преди 8 години
(+1) 1 0
Avatar
И какво му беше доброто на Ненчо? Много дървен и изобщо не забавен. Не се учудвам, че няма вече да го викат. Даже още тогава коментирах с приятели, че не се справя добре според мен.
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com