След като напусна елегантно любовника си Борис Солтарийски и се насочи към шефа му, балерината Мартина пак пускала нишани на певеца.

Бендът и балерините са във ваканция, а Мартина кълчи кълки във Варна при баба си. Тя все се присещала да пита нещо Борис по телефона, пишат от Скандално.

Зарязаният Ромео тутакси пламнал отново в смели мечти. Особено като прочел, че Мартина е на море без Слави Трифонов. И че може би нещо се е разкуцало във връзката им. Той стоял с часове и гледал замечтано телефона си с надеждата, че ще звънне. Кокетката обаче го оставяла на сухо за ден два и после пак проточвала нежно гласче.

След раздялата Борис наблегнал на връзките еднодневки и на пиенето. И ако първото не било особено опасно за предаването, второто сериозно притеснявало колегите му. Той криел питиетата си в чаши с айран. Понякога айранът ухаел на мастика, друг път на водка, трети път на уиски. Всички треперели Слави да не научи, защото Дългия бил доста строг по отношение на алкохола и не един или двама от бенда са изпитвали на гърба си гнева му. Понеже нямало как да изкара върху работодателя си причината за неудачите си и да му каже „Я си ми я върни“, Солтарийски яко започнал да тормози певиците. Той непрекъснато им повишавал тон, карал им се, че не са научили текста на песента, или грешат в интонацията, или просто изливал лошото си настроение отгоре им. Цветелина Грахич и Лидия Стефанова си мълчали, защото са новобранки и кротко изслушвали поредната лекция. Те знаели, че Борис е нервен заради Мартина, но не можели да му я заместят. За сметка на това обаче му прошепнали, че ще го издадат, че пие в работно време. Естествено отношенията им буквално замръзнали.

Надеждата, че миньончето ще се върне при него обаче е въздух под налягане. Балерината е сама на море наистина, но любимият й подготвял новия им дом – резиденцията на Таки. Говори се и че е отскочил и до Русия, за да се срещне с очните специалисти, които наблюдават заболяването му. А балерината можела да му върти номера, защото още не й е дал мечтания годежен пръстен.