Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Ето къде живеят най-едрогърдите жени

Ето къде живеят най-едрогърдите жени

Учени анализираха размера на бюста на почти 400 000 жени от 108 държави и установиха, че американките са с най-голям естествен бюст в света, а филипинките - с най-малък, съобщи в. "Дейли телеграф".


Канадките, ирландките, полякините и британките също се представят достойно, като заемат от второ до шесто място. Трети са американките от неевропеидна раса.


Българките са на 20-о място, румънките - на 36-о, а рускините на 40-о. На дъното на класацията преди филипинките са жените от Малайзия, Бангладеш, Самоа, Соломоновите острови, Тайван, Виетнам.


Резултатите от изследването са публикувани в "Списание за женско здраве" (Journal of Female Health Studies"), съобщава БТА.



Етикети към тази новина:
цици гърди



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2423
Дата: 01.07.2016, 19:54

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
Guest, преди 8 години
(+1) 1 0
Avatar
Жена без цици и мъж без парици не си е работа.
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com