Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Мис Тигрова се жалва от гърдите си

Мис Тигрова се жалва от гърдите си

Мис Тигрова отново скандализира мрежата с провокативен статус в социалните мрежи. Прочулата се с нестандартните си клипове танцьорка наскоро си сложи нови гърди. Сега обаче брюнетката се оплаква, че големината им пречи да танцува на пилон. Също така моделката се жалва, че няма никакво настроение.


Ето какво сподели тя във "Фейсбук".


"Здравейте! От както си сложих цици нямам никакво настроение за нищо. Не се радвам на чалгата в колата, както виждате почти нищо не публикувам, вкъщи не се забавлявам, не си правя клипове. Това явно е от общото неразположение след операцията, не съм се въртяла и набирала на пилона оттогава и усещам проблем с вестибуларния арарат. Уморявам се бързо".



Етикети към тази новина:
Мис Тигрова гърди цици



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 3621
Дата: 23.06.2017, 16:52

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
(+2) 2 0
Avatar
Дай имам проблема с чалгата, нея трябва да я забранят със закон !!!
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com