Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Милен Цветков чукна 50

Милен Цветков чукна 50

Милен Цветков попадна на попрището жизнено в средата и ще празнува днес в компанията на най-вярната му свита – екипа, с който прави вечерното си предаване по Нова. Той ще събере колегите си на купон край София, където да вдигат наздравици за 50-ия му юбилей. Понеже телевизионерът е фен на Троянския Балкан, по всяка вероятност ще заведе тайфата от купонджии на почивно селище Чифлика, предполага Монитор.


Милен е запален къмпингар и понеже с рождения му ден чуква и часът на едномесечната му отпуска още в понеделник той ще отпраши към Черноморието, където от миналата година се учи да кара кайт сърф. Ще очаква с нетърпение компанията на голямата си дъщеря Калина, която живее в Холандия, но всяко лято гостува на баща си в кемпера му на „Градина“. Докато пори вълните със сърфа, от плажа по традиция в захлас ще го зяпа и малкият Боян, синът от втората му жена Ивета.



Етикети към тази новина:
Милен Цветков юбилей



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1437
Дата: 30.07.2016, 17:44

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Балкан 1 Балкан 2 Балкан 3 Botevgrad.com videos.botevgrad.com