Скъпи ученици, уважаеми учители,

Поздравяваме Ви с настъпването на новата учебна година. 15 септември е денят, в който по традиция се открива учебната година в българското училище. Този ден събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Той символизира стремежа на българина към духовност, наука и просвещение. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца. От всички най-вълнуващ е празникът за малките първокласници, които с трепет ще прекрачат свещения праг на родното училище, за първи път ще чуят школския звънец.


Скъпи ученици,


Началото на новата учебна година е наситено с очаквания, амбиции, перспективи, усилена работа и най-вече с усещане за множество отворени врати. Пазете традициите на вашето училище, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите преподаватели! Не се отказвайте от мечтите си, защото те са вашите криле! Вървете напред смело и решително!


Уважаеми учители,


на Вас пожелаваме все така неуморно да създавате и да пазите богатството на българското училище - неговите възпитаници! Желаем Ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се борите с трудностите и да получите заслуженото удовлетворение от добре свършената работа! Нека любовта на вашите ученици бъде най-ценният дар за труда Ви!


На добър час и успешна учебна година!


ГАЛЯ ГЕОРГИЕВА

Д-Р ИВАН СТОЙНОВ

Д-Р ПЕТЪР БЕКОВ


Народни представители от ПП ГЕРБ в 43 НС