Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Уволниха репортера Даниел Петканов заради Александра

Уволниха репортера Даниел Петканов заради Александра

Жестоките любовни драми на Лудия репортер скоро ще имат и финансови последици за него. Даниел Петканов се лишил от работата си при Милен Цветков и спешно си търси нови източници на пари, пише "Уикенд".


До уволнението му се стигнало след серия от преговори, в които Дани бил обвинен, че е нарушил имиджа на медията, и даже бил заплашен, че, ако не спре с изпълненията си, ще си плати солено. Известно е, че всички лица на най-рейтинговите телевизии имат подписани железни регламенти за обществено поведение. В тях изрично се казва, че скандалите и всички лични демонстрации трябва да се избягват, освен ако не са съгласувани с ръководството.


В противен случай действията на репортери, водещи и всички важни фигури могат да нарушат реномето на телевизията. При такъв развой шефовете могат да наложат жестоки санкции и дисциплинарно уволнение.

Точно такъв е случаят и с Даниел, който скоро поде жестока война срещу бившата си Александра. Тя се прослави като мис национален отбор по баскетбол, но името й най-често се споменава с интригите, в които Лудият репортер я забърка.


Докато двамата бяха заедно, тя забърса италиански милионер, който й уреди екзотични почивки с частни самолети и яхти. Кадри от екскурзиите попаднаха в ръцете на ревнивото гадже на Александра Даниел, който не се поколеба да я разобличи публично.

"Това срина Алекс. Тя не беше готова за цялата помия, която се стовари на главата й. Дани я изкара най-долна уличница и сега й е много трудно да се възстанови от всички тези ужасни коментари и злобни погледи", издават близки до манекенката.



Етикети към тази новина:
Даниел Петканов уволнение



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1901
Дата: 15.09.2016, 17:41

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
Avatar
СПАЗВАМ ЛИ ДОБРИЯ ТОН????? ОЛИГОФРЕНИ 1111111
Guest, преди 8 години
Avatar
НАЙ-НАКРАЯ СВОБОДНА МЕДИЯ
Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив

ПУБЛИКУВАХА МЕ
Guest, преди 8 години
(+1) 1 0
Avatar
Така е. Хубавите гаджета са за отличниците...
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com