Хиляди деца, ученици и курсисти в 42 града в България днес пристъпиха прага на учебните центрове на най-голямата верига за чуждоезиково и професионално обучение в България.


Веригата Училища ЕВРОПА® съществува от 23 години, а училището в Ботевград отваря врати една година по-късно. За 22 години през нашите класни стаи са преминали хиляди курсисти от всякакви възрасти. Училището има учебен кабинет и в ОУ „Васил Левски” град Правец, а от миналата година най-малките ни ученици са от ЦДГ „Индира Ганди” в Правец.


Ние предлагаме целогодишно обучение за ученици от началния и средния курс на обучение по учебни програми, съобразени с нивото и възрастта на учениците. Провеждаме също и интензивни курсове за студенти и работещи, както и корпоративни курсове за служители на някои от най-успешните компании в Ботевград като Sensata Technologies и GE Pharmaceuticals.


Всички, успешно завършили курсисти на Училища ЕВРОПА®, получават сертификат съгласно Общата европейска езикова рамка.


От 2011 Училища ЕВРОПА® са оторизиран ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж. Това е една от най-старите институции за езиково обучение и оценяване по английски език. Всяка година те осигуряват провеждането на повече от 20 различни изпита по английски на повече от 5 милиона желаещи по целия свят. В България само пет институции са квалифицирани да провеждат тези изпити, в това число Училища ЕВРОПА®.


Екипът на Училища ЕВРОПА® - Ботевград пожелава на всички свои възпитаници спорна и успешна учебна година!