На Явор Бахаров не му върви в любовта. Особено след като моделът и актриса Луиза Григорова реши да се разделят преди година.


Сега същата крачка направи и дъщерята на покойния бос Филип Найденов-Фатик ­ Александра Тюркмен, с която имаха няколкомесечна авантюра, научи “Монитор”. Приближени до момичето разкриват, че тя трудно приемала безгрижността му и предпочела да си потърси по-зрял и стабилен мъж.


„Опитите му да бъде примерен и безпорочен не се получиха и затова двамата се разделиха”, издават от обкръжението на Бахаров.


За момента Явор и Алекс не са обявили официално раздялата си, но тя била факт още преди три седмици. За това свидетелстват и соло появите на актьора в последно време. По светските партита той движи в компания на приятели, а не както обикновено с любимата си Александра.


Миналата вечер звездата от „Недадените” се появи с авери на бирено парти на „Загорка” в столичния Paradise Center. Според по-наблюдателни гости на купона актьорът изглеждал тъжен и видимо се опитвал да преживее поредния си крах в любовта.


Явор и Александра за първи път демонстрираха връзката си на премиерата на сериала „Недадените”, в който участва и младият актьор. Тогава къдрокосият артист държеше за ръка 20-годишната хубавица от богатата и известна фамилия, което беше достатъчно, за да стане ясно какви са отношенията им. Двамата се запознават преди няколко месеца чрез общи приятели от НАТФИЗ.