Тя е само на 36 години, а тежи половин тон. Иман Абдулати от Египет не е излизала цели 25 години от дома си. 500-те кила са я приковали към леглото и жената изцяло разчита на грижите на близките си. Иман е и най-тежката жена в света, която все още е жива.Майката и сестрата на затлъстялата жена се грижат неотлъчно за нея. Когато иман се родила, тежала цели 5 кила. Като малка заради килограмите си, Абдулати се придвижвала из стаята, използвайки ръцете си. На 11-годишна възраст получила удар и била прикована към леглото.


Тя е била диагностицирана и със слонова болест. При заболяването се среща задебеляване на кожата и подкожието поради хроничен лимфен застой. Настъпва уголемяване нa засегнатите части, най-често долните крайници и гениталиите.


 

Най-често елефантиазата поразява коленете. В началото на болестта се появява голям оток, който периодично спада и отново се появява. Няколко години по-късно коленете и стъпалата са видимо удебелени. Заболяването носи това име, защото глезенната става има вдлъбнатина, който наподобява слонски крак.


Болестта не е с фатален край, но нанася сериозни поражения на човек. Той вече трудно се придвижва и това затруднява и адаптирането му сред хората. Освен това тялото на Иман задържа и огромно количество вода. Близките й се обърнали за помощ към лекарите, тъй като се страхуват, че килограмите могат да убият Иман.