Състезателят на "Черно море Тича" Веселин Георгиев ще пропусне гостуването на отбора си в Ботевград на "Балкан" заради контузия, съобщи треньорът на отбора Спас Натов. „Коляното на Веселин Георгиев е обездвижено, чакаме окончателната диагноза, все още не сме направили магнитен резонанс и ще трябва да изчакаме. Състезателят поне десетина дни ще стои обездвижен.  аскетболистът е получил травмата по време на тренировка", заяви специалистът.
"Ангел Нацкин вече е с няколко тренировки повече, засега всичко е наред и ще участва в мача. Филип Дедийер продължава да е с гипс, други проблеми нямаме.


За мача срещу "Балкан" се оказа, че се срещат два отбора без победа в първенството. Ние сме длъжни на всяка цена да се сборим и да се представим добре и да се опитаме да победим. Двата отбора наистина са с традиции в баскетбола, но традициите са едно, а настоящето – друго", посочи Натов.
"Балкан" също като нас чака първата си победа. Направиха добър мач срещу "Лукойл Академик", ние играхме донякъде добре срещу шампионите, почти цял мач срещу "Рилски спортист". И ние, и "Балкан" не се представихме на ниво срещу "Академик Бултекс". Надявам се, че ще успеем да сме равностойни и да излезем победители в срещата.


Отборът на Черно море Тича пътува за Ботевград днес сутринта, а вечерта е предвидена една тренировка”, каза още специалистът.