На 15  и 16 декември на територията на Община Етрополе, в спортна зала „Стоян Николов“  се проведе турнир по футбол на малки вратички за служители на Районни управления и ДАНС на територията на София област.
Отборите бяха разделени на две групи - ГРУПА А и ГРУПА В. Те са от по 6 човека и се играха по две полувремена. Участниците в ГРУПА А бяха: Самоков, Костенец, Костинброд, ДАНС и Своге. Участниците в ГРУПА В бяха: Областна дирекция на МВР, Пирдоп, Елин Пелин, Етрополе и Ботевград.
На мероприятието присъстваха Стефан Борисов – заместник- кмет на Община Етрополе и Георги Стаменов – началник на РУ на МВР – Етрополе.  Спортната изява бе открита от заместник-кмета Стефан Борисов. Той благодари за това, че именно Етрополе е избран за провеждането на това прекрасно пред коледно мероприятие.  Пожела на всички участници феърплей и най-добрия  отбор да победи.
За пореден път Областната дирекция организира този турнир, като в първия ден се играят мачовете от групите, а през втория ден мачовете на директни елиминации. Реферите отново са колеги от ОДМВР – София област.
Момчетата от РУ на МВР – Етрополе се представиха изключително добре в проведения турнир. Те победиха в голяма част от мачовете си, като доминираха на терена и показаха добра спортна форма.
След края на първия ден от турнира на служителите на МВР се проведе и благотворителен турнир, в който взеха участие отборът на Чавдар Етрополе и част от момчетата, които играят за юношите. В редовното време резултът беше 2:2, а след реализирането на дузпи, момчетата от Чавдар Етрополе победиха в двубоя.
През втория ден на турнира се изиграха срещите за четвъртфинали, полуфинали и финал. В полуфиналните срещи се получи следния резултат:
Самоков – Пирдор 6:0
Ботевград – Своге 4:1


За финалното място се бореха отборите на Ботевград и Самоков. Отборът на Своге записа категорична победа с 4:0 в редовното време. Трето място в турнира зае отборът на Пирдоп, който победи Своге след реализирането на дузпи.
Крайното класиране на отборите:
1 място - РУ Самоков
2 място  - РУ Ботевград
3 място - РУ Пирдоп
Наградата за феърплей бе връчена на отбора на Етрополе. За най-добър вратар бе отличен Александър Йорданов от РУ на МВР Ботевград. Наградата за голмайстор на турнира бе връчена на Димитър Хаджийски от РУ на МВР Самоков, а за най-добър състезател бе отличен Стефан Карагеоргиев от РУ на МВР Самоков.  
Началникът на РУ на МВР Георги Стаменов благодари за провеждането на турнира именно в нашия град. „За мен беше изключително удоволствие, че турнирът премина тук, в такава интензивна и борбена игра. Наблюдаваха се хубави футболни моменти и е радващо, че продължаваме да поддържаме традицията“. Това беше част от неговото изказване. 
В рамките на това мероприятие бе поставена и кутия за дарение за трагедията, която сполетя село Хитрино преди дни. Събраните средства ще бъдат преведени по дарителската сметка.
Ръководството на ОДМВР – София област благодари на ръководството на Община Етрополе за любезното съдействие, което им се е оказало. /Източник: Общината