Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Цеца обяви втори концерт в София

Цеца обяви втори концерт в София

Цеца Величкович обяви още едно извънредно шоу у нас. Датата на ексклузивния втори концерт е 16 март, а мястото - отново "Арена Армеец". Началото на шоуто стартира в 20 ч.


Удивена от любовта на българите и изключително впечатлена от темпото, с което първото й събитие бе разпродадено, Кралицата на Балканите реши отново да почете и зарадва многохилядните си фенове у нас. Така всички почитатели на легендата, които не успяха да се сдобият с билети за шоуто на 17 март, ще имат уникалната възможност да го направят на 16-ти.


Цеца отново ще подари на всеки, закупил билет за втората дата - 16 март, CD с най-новия й албум "Autogram", който не се разпространява в търговската мрежа у нас.


Билетите за събитието са на цени от 25 лв. до 60 лв. Етикети към тази новина:
Цеца Величкович концертИзточник: lifestyle.bg
Посещения: 2286
Дата: 23.01.2017, 16:55

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 6 години
Admin, преди 6 години
Avatar
Ще подгрява зрителите Валери Божинов! Много щастлив
Guest, преди 6 години
(+1) 1 0
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Балкан 1 Балкан 2 Балкан 3 Botevgrad.com videos.botevgrad.com