Вероятно тази новина няма да е нова за поциентите, които след нова година са били вече при личните си лекари в Медицински център І.
В коридора на първия етаж има прекрасен детски кът, осъществен от Инър Уил – Етрополе.
За неговото изграждане, за близките и по-далечни идеи на дамите от тази организация, се обърнахме към президента Ивета Билева.
Ето какво сподели тя за читателите на botevgrad.com.


За каузата на Инър Уил, Етрополе за 2016 година „Да изградим отопляем детски кът в Медицински център I ЕООД“ работиха много приятели на добротворството от града и страната.
Със събраните средства от благотворителната Коледна вечер, без да се бавят нито ден, дамите от клуба започнаха да реализират идеята. Бе извършен качествен ремонт в коридора на личните лекари, на първия етаж в Медицинския център, бяха доставени красиви и цветни детски мебели и играчки. Дамите сами почистиха и подредиха всичко и резултатът не закъсня: щастливи деца и спокойни родители. Новата 2017 година подари на децата на Етрополе уютно и топло помещение, в което те могат да се забавляват, докато дойде редът им при лекаря.
Инър Уил благодари на всички приятел, които с участието си осъществиха добрата идея!
Идеите обаче не свършват дотук. В ход е кампания „Зелена светлина за децата“ – събиране на пластмасови капачки за рециклиране. Със събраните средства ще бъдат закупени и поставени на възлови места в Етрополе соларни пътни знаци. Животът на децата е по-важен от всичко друго.
Който желае да се включи в кампанията, може да се свърже с Инър Уил.