Доброволната инициатива на Геотехмин и Елаците-Мед за дезинфекция на обществени места, посочени от Община Етрополе, продължи и вчера. На 8 април екипи на дружествата са дезинфекцирали централния площад в града, района на автогарата, автобусни спирки по бул. „Партизански”,  ”Руски” и бул.” Стамболийски”, градинката пред и срещу пощата.


Екипите на дружествата са извършили дезинфекция на градинските части на Общинска болница и на Старческия дом, алеи и  детска площадка в парка под Общинска болница, детска площадка срещу болницата. Сред обектите са били и търговските площи и маси на пл. „Малък пазар”, алеите и пейките  в църквите „Свети Георги” и „Свети Арахангел и Михаил”, както и преджилищните площи на ромския квартал при „Етрополски бук”. Дезинфекцията със средства на дружествата обхваща  дворове на училища и детски градини, много детски площадки и др.


Botevgrad.com ще продължи да ви информира за добрите дела и общите усилия на институциите, бизнеса и граждани за превенция и неразпространение на пандемията Covid-19 на територията на община Етрополе.
Текст и снимки: по електронната поща