Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Бионсе на съд за плагиатство

Бионсе на съд за плагиатство

Бионсе е изправена пред дело за 20 млн. долара във връзка с обвинения, че незаконно е използвала текстове на починал рапър в клипа към хитовата си песен Formation.


В началото на видеото се чува гласа на рапъра Меси Миа, който казва "Какво стана след Ню Орлиънс?" ("What happened after New Orleans?").


Още няколко други изречения от изпълнителя, чието истинско име е Антъни Бари могат да бъдат чути по време на песента.


Сега негови наследници твърдят, че тези негови думи от песента му от 2010 г. A 27 Piece Huh? са използвани незаконно и без разрешение.


По информация на онлайн изданието TMZ, цитирано от Бгнес, представителите на Меси Миа са се опитали да се свържат с представители на Бионсе, но без успех.


о тази причина семейството на рапъра съди Бионсе за 20 млн. долара за хонорари и други компенсации.Етикети към тази новина:
плагиатство БионсеИзточник: lifestyle.bg
Посещения: 1147
Дата: 08.02.2017, 15:01

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com