Визитата на Левски в Етрополе се превърна в атракция и незабравими спомени за местните зрители


Левски София победи като гост Етрополе с 3:0 гейма, във втори кръг за Купата на България при мъжете, в местната зала "Чавдар". Нещо очаквано в предвид разликата в класите на двата тима, единият - от трета дивизия, а другият - от Суперлигата.
Но не това е най-важното. Важното е друго, че гостуването на Левски се превърна в истински празник за Етрополе. Спортна атракция, която ангажира вниманието на малки и големи и стана най-обсъжданото събитие на седмицата.
Двубоят продължи около 60 минути, но донесе радост, вълнения и много емоции на местните запалянковци. Интересът бе толкова голям, че дори с допълнителните места, зала "Чавдар" се препълни. Домакините пускаха провостоящи до краен капацитет, като над 300 зрители бяха на мача. Деца и фенове успяха да се докоснат до своите любимци и да станат свидетели на волейбол от високо ниво.
Важното е и друго. Тимът на Левски показа, че има голямо сърце, като отвърна на любовта на феновете и показа съпричасност към техните емоции. Волейболистите на "сините" останаха дълго на игрището след мача, снимаха се заедно с домакините, а след това не отказаха на никого автограф или фото за спомен.
Мило отношение, което няма да бъде забравено и което спечели още повече симпатии. Така макар и само за час игра, но визитата на Левски бе голям празник за Етрополе, като докосна сърцата на хората и остави приятни спомени.
Текст и снимки: BGvolleyball.com