Кметът на Община Етрополе проведе среща с граждани по повод Национална програма за Енергийна Ефективност на многофамилни жилищни сгради


На 24.02.2017 година сградата на Общинска администрация – град Етрополе се проведе среща с гражданите, собственици на апартаменти в  бл.19, бл.20 и бл. 21 ВХ.А и ВХ. Б в кв. 8, град Етрополе.  На срещата присъстваха Кметът на Община Етрополе Димитър Димитров, заместник – кметът на Община Етрополе Росица Христова, представител на фирмата изпълнител „Маридел 2012“ ЕООД -  Васил Николов, техническия отговорник, представители от Общинска администрация.
На срещата бяха разисквани основни въпроси, които са свързани с изпълнението на Националната програма за Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Гражданите отправиха въпроси към фирмата- изпълнител „Маридел 2012“ ЕООД относно изпълнението на проекта и последвалите недоразумения, свързани с него. Господин Николов обясни на гражданите, че всичко, което се изпълнява е изцяло по програмата, както е зададено от МРРБ.
Представителите на Общинска администрация допълниха, че основата дейност на програмата е внедряване на мерки за подобряване на енергийната ефективност на многофамилни жилищни сгради.
Текстът и снимките получихме по пощата от Общината