Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Слави Трифонов обяви нов концерт в "Арена Армеец"

Слави Трифонов обяви нов концерт в "Арена Армеец"

Слави Трифонов и Ку-ку бенд подготвят нов специален спектакъл. Това разкри шоуменът от Плевен в шоуто си снощи. Музикалното събитие ще се състои през юни в зала "Арена Армеец" и ще е под мотото "Има такъв народ".


Това ще е втори спектакъл за Трифонов и музикантите там, след като в началото на 2015-та разпродадоха билетите за броени часове.


Новината за концерта бе съпътствана от премиерата на нова песен, която също ще намери място в спектакъла.


"Жив или мъртъв" е по музика на Йордан Йончев - Гъмзата и Слави Трифонов, текст - Ивайло Вълчев, аранжимент - Евгени Димитров и Йордан Йончев - Гъмзата. Билетите още не са пуснати в продажба, но запознати разкриват, че цената им ще е между 50-150 лева.



Етикети към тази новина:
Слави Трифонов концерт



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2508
Дата: 07.04.2017, 17:00

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com