Златка Димитрова изуми всичките си фенове с убийствено тяло. Плеймейтката публикува снимки от фотосесия за реклама на бански. Тялото на Димитрова е покрито с мускули, а коремът й е като на фитнес модеЗлатка Димитрова успя да стопи всичките излишни килограми, натрупани покрай бременността. Тя влезе в перфектна форма за отрицателно време. Само за два месеца след като роди, Златка отслабна с 18 кг. "Минус 18 килограма. Върнах си теглото от преди бременността, сега предстои най-трудното", написа плеймейтката във Фейсбук.


Веднага след раждането Димитрова започна сериозно да спортува. Освен с тичане в парка, тя се поти и над уредите в малката си фитнес зала у дома. Всяка вечер, след като малкия Миро заспи, Златка се поти на пътеката за бягане, докато слуша любимия си рапър DMX.


Усилените тренировки са допълнени от голяма доза безсъние, строг режим на хранене и много вода. Почитателките на плеймейтката я похвалиха за успеха, който постигна толкова скорострелно, но не липсваха и доста критики. Тя бе набедена за лоша майка, тъй като пренебрегвала бебето, за да тренира.