Мачът между мъжкият отбор на „Чавдар” – Етрополе и „Беласица” – Петрич е третият за днес, 14 октомври, от футболната надпревара в Етрополе.
Докато момчетата до 15 години разгромиха с 5:0 съперниците си от „Витоша” – Бистрица, мачът при мъжете завърши с 2:0 в полза на етрополци.
Това е мач от 11-тия кръг на първенството от Югозападната Трета лига. Започна в 16:00 часа на Стадион „Чавдар” при слънчево, но прохладно време, което събра многобройна публика. Настроението на трибуните се подгряваше от хубавата и резултатна игра на Чавдарци.
Преди началото, играчи, съдии и публика почетоха с едноминутно мълчание и ставане на крака паметта на Денислав Йорданов /Бадема/ - футболист и треньор в „Чавдар” от близкото минало.
Със започването на мача пролича, че нашите момчета излизат на стадиона спокойни и уверени в победата. Почти през цялото първо полувреме играта се водеше в противниковата половина на стадиона. Още в самото начало, в 10-та минута Михаил Михайлов не пожали вратаря на гостите и откри резултата.
Натискът към противниковата врата от страна на отбора на „Чавдар” беше доминантата на днешната игра. Последваха няколко несполучбиви удара и само късметът спаси гостите от пълен разгром.
Вторият гол беше в 68-та минута след хубав удар с глава от капитана Николай Николов.
В първите минути на второто полувреме имаше лек превес в играта на гостите, но така и не можаха да отбележат поне почетен гол.
Един по-скоро „приятелски”, отколкото оспорван, мач. Без грубости и разправии на стадиона.
Красив и  резултатен за „Чавдар” – Етрополе. С кауза за помощ в лечението на Илиян Лазаров, а победата беше посветена на паметта на Денислав Йорданов /Бадема/.