Футболният Балкан остава непобеден в 13-ти мач поред. Днес в среща от 28 кръг на Югозападната трета лига завърши наравно - 3-3, при гостуването си на третия в класирането Беласица Петрич.


Първото полувреме завърши 1-1. Домакините откриха резултата в 31-та минута. Но 4 минути по-късно балканци изравниха с попадение на Емил Колев.


Две минути след началото на второто полувреме Беласица отново излезе напред с гол на Стивън Кирилов. След това резултатът стана 3-2. Домакините покачиха на 3-1 в 51-та минута. Четири минути по-късно обаче отново Емил Колев отбеляза за Балкан. След изпълнение на ъглов удар от Павел Петков той бе до близката греда и с глава мушна топката мъв вратата за 3-2.


В 70-та минута Балкан остана с човек по-малко на терена. За втори жълт картон - доста пресилен, бе изгонен Йордан Апостолов.


Балканци обаче продължиха да търсят друг изход от двубоя. Една минута преди края на редовното време  зелено-черните успяха да изравнят. След изпълнен ъглов удар от Павел Петков удар на играч на Балкан бе спасен, топката се върна при Павел Петков, той отново центрира, последва нов удар с глава, тя попадна у Кристиян Ковачев, който я вкара триково в мрежата на домакините.


В самия край на даденото от главния съдия триминутно продължение част от публиката на домакините нахлу на терена, което се видя от прякото предаване на мача в социалните мрежи. Съдията веднага свири края, а  предаването на момента  бе преустановено.


Очаквайте подробности