Първокурсникът Димитър Лазарски /от Ботевград/ бе избран за председател на Студентския клуб в Колежа по енергетика и електроника – база Ботевград, към Технически университет София. Негов заместник стана Юлиана Асенова. Изборът се състоя на 14 октомври в сградата на висшето учебно заведение. 


Досегашният председател на Съвета в КЕЕ – Станимир Христов, връчи знамето на Колежа на новия председател. Той призова присъстващите студенти да подкрепят инициативите на новия Студентски клуб. Всички бяха единодушни, че Христов оставя след себе си добра комуникация и с преподавателите, и със своите колеги. 


Станимир Христов благодари на всички преподаватели за професионалното обучение и за това, че винаги са готови да проявят разбиране към студентите. Той отправи специална благодарност към Ева Николова – завеждаш учебен отдел, за оказване на навременна и компетентна помощ на всеки студент, който се обърне към нея. 


Присъстващите на избора приеха програма със събития, които предстоят да бъдат реализирани през академичната година. Разисквани бяха различни въпроси, касаещи студентите. Те бяха уведомени, че могат да ползват отстъпки в заведение „Верона”, в общинските спортни комплекси „Балкан” и „Васил Левски” и в други обекти. 


Новият председател на Студентския клуб – Димитър Лазарски, пое ангажимент да продължи активната дейност на своя предшественик. 


Сред гостите бе братът на Димитър – Георги Лазарски, който е бивш възпитаник на Колежа по енергетика и електроника в Ботевград и създател на Студентския клуб във висшето учебно заведение. Георги Лазарски е зъвършил и Технически университет - София. От година и няколко месеца работи в една от големите местни фирми.