На 24 ноември, денят, в който се отбелязва 140 години от Освобождението на град Етрополе от османско владичество, Община Етрополе има удоволствието да представи нова официална страница в интернет. Адресът се запазва същият - www.etropolebg.com. Уеб страницата е с изцяло нова и модерна визия. Изцяло е подменен дизайнът на сайта, с по-контрастни цветове,с по-четивни текстове и модерно подреждане на основните раздели на начална и вътрешни страници. Потребителите може да се възползват от по-динамично показване на съдържанието чрез анимиране на елементи в дизайна, използване на икони и изображения. Улеснена навигация, по-бързо зареждане на страниците, актуализирана информация. Сайтът притежава специален адаптивен дизайн – вече всеки ще може да го използва на любимото си устройство – компютър, таблет, телефон или смарт телевизор. Страницата спазва наложената тенденция в последните години – сайтовете да се адаптират спрямо размера на устройството, на което се отварят. Така употребата му става по-удобна особено на мобилни устройства.
Всеки потребител ще бъде максимално улеснен от новата структура на сайта. За повече удобство на гражданите в него има възможност за изтегляне на документи и заявления за всички предоставяни от общината административни услуги. Други опции са справка на дължими местни данъци и такси, даване на мнения и предложения и подаване на сигнал за корупция.
В новата интернет страница е публикувана е пълна информация за Община Етрополе, Общинския съвет, населени места, проекти, съобщения, заповеди и актуални новини. Сайтът изцяло е съобразен с всички нормативни изисквания за прозрачност и улеснение на гражданите. Информацията, която всеки желаещ иска да получи, е предоставена по удобен и лесен начин и в синхрон с повишената нужда от информация и достъп до административни услуги.
Участвайте в анкетата на www.etropolebg.com, за да разберем какво е мнението Ви за новия сайт.