След тридневна оспорвана игра, днес завършиха Ученическите игри при девойките 11-12 клас. С купата на победителите си тръгнаха момичетата от СУ "Братя Каназиреви" гр.Разлог.
Те си осигуриха победата след оспорван мач срещу НТБГ -гр.София. Докаго в първия гейм момичетата от София се наложиха, то вторият беше за Разлог. В третия се реши оспорваната среща в полза на момичетата от СУ "Братя Каназиреви" гр.Разлог.
Крайното класиране:
1 място - СУ "Братя Каназиреви" гр.Разлог
2 място - НТБГ гр.София
3 място - СУ "Цар Симеон Велики" гр.Видин
4 място - ПХГ "Св.Св.Кирил и Методий" гр.Казанлък
5 място - ЕГ "Бертолт Брехт" гр.Пазарджик
6 място - СУ "Хр.Ясенов" гр.Етрополе
7 място - Първа Езикова Гимназия-гр.Варна
8 място - ПМГ "Баба Тонка" гр.Русе
9 място - МГ "Гео Милев" гр.Плевен
10. място - НЕГ "Гьоте" гр.Бургас
Наградите ръчи Мила Манчева - директор на СУ "Хр.Ясенов".
За активна спортна дейност към ВК "Етрополе" и във връзка със завършване на средното си образование с плакети бяха отличени Полина Ботева, Цветомир Василев, Генади Василев, Ценко Ценков и Георги Иванов.  Връчи ги Росица Христова -заместник-кмет на Община Етрополе.
Във финалната сборна седморка от най-добре представили се по време на игрите  попаднаха три момичета от Разлог, две от София и по една представителка на Етрополе и Видин.
Участниците в тези игри ще ги запомнят за дълго време. Заради емоциите, отличната организация на игрите и най-вече заради завързалите се приятелства, които при някои ще останат за цял живот.