Събраните средства ще бъдат дарени за апаратура за Детското отделение на ботевградската болница. Кампанията се реализира по инициатива на нашата съгражданка Лили Димитрова, която от години е активен организатор на различни благотворителни каузи и един от администраторите на Фейсбук групата “Забелязано в Община Ботевград”.

За да се включите в кампанията, е достатъчно да събирате (разделно) чисти пластмасови капачки (от всякакъв вид, размер и цвят - единственото условие е да не са замърсени), метални капачки и жълти стотинки и да ги предадете в посочените пунктове:
Фризьорски салон на Lili Dimitrova (Ботевград, ж.к. Изток, ул. Иван Вазов 1)
• Фирмен магазин “Деси 92” (Ботевград, бул. България 4 - срещу “Цар Борис”)
• ОУ “Св. св. Кирил и Методий” - Ботевград, ж.к. Изток
• с. Врачеш - ул. "Васил Левски 22 (домът на акушерката Мария Колева (леля Миче)
с. Скравена - ул. Танчо Гайдарски 2
В случай, че някой иска да участва в кампанията, но няма възможност да отиде до изброените пунктове, може да изпрати лично съобщение до Lili Dimitrova, за да организира взимането на събраните капачки.

Събирането ще се реализира до 15 декември 2018 г., след което ще бъдат отчетени първите резултати. При активност от страна на гражданите, бизнеса и институциите, кампанията ще се провежда регулярно. Организаторите благодарят на фирма Никсметал груп, които ще изкупят събраните капачки.


С малко усилие ЗАЕДНО можем да постигнем МНОГО – казват организаторите и призовават ЗАЕДНО да направим нещо ДОБРО и ВАЖНО за ДЕЦАТА на БОТЕВГРАД!