Официално преди обед днес прерязаха лентата на 29-ия търговски обект от веригата Фреш Маркет, който се намира в Ботевград. Ритуалът бе изпълнен от собственика Теодор Костадинов и от зам.-кмета на Община Ботевград – Борис Борисов. Преди това отец Николай отслужи водосвет за здраве и благоденствие. 


Още преди откриването на магазина, пред вратата му се изви опашка от клиенти. За тях бяха подготвени много изненади и подаръци. 


В изявлението си за местните медии собственикът Теодор Костадинов подчерта, че веригата Фреш Маркет е създадена с идеята да предложи качествени продукти на достъпни цени и добро обслужване. „Поддържаме богат асортимент от продукти, които максимално да задоволят изискванията на нашите клиенти, както и добра подредба на стоките, за да им е удобно да пазаруват”, обясни Теодор Костадинов. Той изрази надежда, че жителите на Ботевград и околните населени места ще оценят предимствата на търговския обект. 


Във Фреш Маркет – Ботевград има и топла точка, която ежедневно ще предлага голямо разнообразие от прясно приготвени ястия.   


Магазинът ще бъде отворен всеки ден от 7 до 21 часа, съобщи още Теодор Костадинов. 


Фреш Маркет – Ботевград отвори врати с обслужващ персонал от 35 човека. „Надяваме се да задържим този брой. А защо не и да го увеличим”, каза още собственикът на търговската верига.