На уникално изтезание решиха да подложат 11-те участници в четвъртия сезон на Big Brother продуцентите на шоуто. Голямата изненада, подготвяна от екипа, се оказа 100%-ва имитация на сериала "Изгубени".

Вместо в лъскава къща, обзаведена с мебели по последна мода, съквартирантите се настаниха в... разглобен самолет и 30-метров двор. Те не разполагат с каквито и да е удобства от типа на легла, храна, одеяла и т.н. За да не се налага все пак да ходят в храстите за някои нужди, Big Brother бе осигурил поне химическа тоалетна.

И ако четете "участници", то май е нужна известна корекция, защото иде реч за участнички. И 11-те съквартиранти са от женски пол, макар за единият от тях това да е по-скоро условно определение. Ето и кои влязоха в Къщата:


1. Иванина Колева - русокосата 21-годишна студентка от Хасково е неомъжена, обича да се разхожда по бельо и мрази отвсякъде глагола "работя".

За сметка на това разчита на "богати и успели мъже" да й осигурят нужното ниво на живот. Хобито й е "аз искам, аз мога, аз ще успея". За нейно съжаление, поне на този етап в BB няма нито богати, нито каквито и да е мъже...




2. Самие Джеферова - тя е на 56 години и, както е видно, е мюсолманка. Омъжена е за българин. Завършила е средно образование - техникум по селско стопанство, но в момента е безработна.

Родена е и живее в Русе. Омъжена е, има дъщеря и трима внуци. Мотото й е "Няма не може, няма не искам в тоя живот". Да видим как ще се впише в него новият й адрес...


3. Наталия Михайлова - може би най-усмихнатият съквартирант е на 30 години. Родена е и живее в Шумен. Последното е доста условно, тъй като работи на кораб като shop manager и по-често пътува, отколкото си прекарва времето у дома.

Не е омъжена, но за сметка на това има заможно гадже - италианец. Това обяснява и перфектният й италиански език. Твърди, че обожава да пътува и е екстремна докрай. Девизът й е "Загуби всичко, не загубвай себе си". Ще има възможност да го изпита колко е ефективен на най-удачното място - в Big Brother "Изгубени"...


4. Таня Велкова - на 21 години, живее в село Алтимир и е от ромски произход.

Мечтата й да е се разкара от "тъпото й скучно село, в което живее", а начинът - чрез Big Brother.

Приета е да учи теология, като твърди, че винаги е била близо до Бог. Иначе влизала в шоуто, за да покаже много неща. За съжаление, така и не уточни какви.

 

5. Даниела Костова - поредната жена в шоуто, но както вече казахме, това определение е по-скоро условно. Тя е на 28 години и винаги се е определяла като мъж в женско тяло.

Никой не обясни дали това значи, че има пристрастия към собствения си пол, но поведението й в първите часове, май по-скоро клони натам.

Родена и живее в София, не е омъжена. Има куп татуировки по тялото си, пада си по фитнеса, моторните спортове и... стиховете. Мотото й е "Искам, мога, правя го!" На път сме да повярваме.


6. Ангелина Ангелова - красиво чернокосо миньонче на 18 години, което живее в цигански квартал в Пловдив, незнайно защо наименуван от продуцентите като "Ориндж Каунти".

Твърди, че на каквото и място да отиде, ще е по-добро от това, в което живее. С изкараната визитка даде име на "красива кукла", но без особен интелектуален капацитет.

Разкри ни, че си има гадже футболист, който е вратар и мъже, които не са футболисти, въобще да не се пробват да я свалят, защото нямали шанс. Вероятно ще чакаме тайна мисия "пуснете Божинов в Къщата"...


7. Жени Червенкова - 47-годишната Жени се определя като .. ясновидец, но така и не успя да предвиди къде ще я пуснат. Работи като мениджър продажби, родена и живее в Шумен.

От визитката разбрахме, че обича да държи заредено оръжие, което вероятно има връзка с това, че се е развеждала два пъти и пише стихове.

Дори успя да впечатли Милен Цветков с едно такова за някой, който си е загубил работата и с нея и ерекцията. Оригинално...


8. Емилия Арабаджиева - на 29 години, по образование е психолог, родена и живее във Велико Търново. Обича да танцува, да колекционира свещи и сърфира в интернет.

Твърди, че целта на живота й е да помага на хората, а ние си вадим извод, че очевидно ще има доста работа в шоуто.

При влизането си в Big Brother прекалено бурно се зарадва на Самие, което наведе на мисълта, че двете очевидно се познават отпреди...

9. Ирена Иванова - на 24 години, собственик на модна агенция, бивша миска, живее в Бургас. С визитката си буквално ни хвърли в обстановка като от роман на Георги Стоев.

Макар да не го изрече ясно, разбрахме, че си има богати и лоши босове, които я карат да работи като компаньонка, а не това е животът, който иска да води....

Затова е избрала да влезе в Big Brother, за да избяга от тежкото си минало и още по-тежкото настояще. В него между другото има и един развод, както и малко момиченце, което иска да стане... манекенка....


10. Мила Петрова - първото, което трябва да знае човек за нея е, че е сляпа. Преди 11 години претърпява тежка катастрофа и лежи една седмица в кома, след което губи зрението си.

Години след това успява да преодолее и борбата с рака. В момента учи журналистика в Шумен. Въпреки тежкия си живот ужасно мрази да я съжаляват, предпочита хората да се опитват да я разбират.

Дали точно тя ли бе най-правилният избор за участник в Big Brother, особено в подобни условия, оставяме на съвестта на продуцентите...


11. Нели Христова - все още не е ясно дали Нели ще участва или не в шоуто. Причината - 25-годишната пловдивчанка припадна на влизане в студиото и се наложи Милен Цветков да й оказва първа спешна помощ.

Иначе Нели буквално отговаря на определението "извънгабаритна", най-вече заради теглото си, живее в Пловдив и все още не е омъжена. Определя се като абсолютен оптимист.