Два дни преди финала на Big Brother 4, в борбата за 300 000 лв., останаха четирима участника. Снощи Таня напусна къщата завинаги. Съквартирантите не се справиха с мисията си да запазят теглото си без промяна през последните три дни и наддадоха общо 2,100 кг.

Наталия бе качила точно 1 кг., Георги – 800 гр., Даниела – 200 гр., Денислав бе запазил килограмите си, а Таня бе качила едва 100 гр. Въпреки това, красивата ромка трябваше да напусне къщата, тъй като бе събрала най-малък зрителски вот до момента.

Таня прие спокойно елиминацията си и с усмивка коментира случващото се в къщата. Тази сутрин в „Здравей България”, алтимирската хубавица сподели , че Жоро в никакъв случай не е неин тип, но въпреки това изпитва силни чувства към него. Таня каза, че е щастлива и доволна от това, което е показала в къщата. Вече свикнала с камерите, изгората на Жоро разкри, че мечтае по-силно от всякога да стане звезда в някой Боливудски филм. Таня е втората, след Самие, която напуска къщата, след като съквартирантите решиха да дадат част голямата награда. Таня, както и Самие, бяха определили 33% от наградата, което прави 100 000лв.  Шанса някой зрител да грабне същата сума остава, тъй като още един от финалистите е със същия залог.

Не всички от бившите съквартиранти се държаха спокойно. Алкохолът и емоциите явно не понесоха на Камен и плевенският младеж се нахвърли доста грубо върху Ирена. В началото манекенката приемаше нещата на шега, но след като няколко минути Камен я стискаше за китките, вдигаше полата й и се хвърляше върху нея, Big Brother реагира на момента и повика разгонения младеж в изповедалнята. Там, след кратък разговор, стана ясно, че Камен е доста неадекватен и най-доброто решение за него е да напусне къщата веднага. Така и стана, Камен бе изведен през вратата на изповедалнята, докато другите съквартиранти продължиха купона в къщата с пълна сила до сутринта.

В същото време и противно на очакванията, четиримата финалисти се зарадваха искрено на самолета. Не мина много време и докато чуят пачангата в къщата и се досетят, че най-вероятно бившите съквартиранти са вътре. Спомените от времето, прекарано в самолета, скоро се превърнаха във въпроси.

„Защо сме в самолета?”
„Колко време ще прекараме тук?”
„Ще изпратят ли други съквартиранти при нас?”

Отговорите на тези въпроси, както и кой ще спечели Big Brother 4, ще разберем в последните две предавания от Нови Хан.
Тази събота, в извънреден лайф, Георги, Даниела, Денислав и Наталия ще излязат на сцената на Big Brother. Те ще имат уникалната възможност да обяснят на зрителите защо да гласуват за тях и защо те са най-достойни за наградата от 300 000 лв.

В неделя, 14 декември, победителят ще бъде избран след 3-часово живо предаване. От 20:00 до 23:00 часа зрителите на Нова Телевизия ще могат да проследят най-интересните, най-скандалните, най-шокиращите, най-смешните и най-запомнящите се моменти от четвъртия сезон на Big Brother и разбира се, да научат кой ще победи.