Баба Марта зарадва жителите и гостите на Ботевград. В градинката пред Обединена българска банка /ОББ/, днес се проведе тържество по случай пристигането на скъпата гостенка. В нейна чест ученици от Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – Ботевград, бяха подготвили специална програма, която представиха в центъра на града. Те посрещнаха и самата Баба Марта, която пожела на всички здраве и късмет.


Сред зрителите бяха кметът на Община Ботевград Иван Гавалюгов, секретарят Стефка Граматикова, както и служители на общинската администрация.


По случай днешния празник, две дървета в централната градска част - градинката пред ОББ и Исторически музей – Ботевград, са украсени с красиви, ръчно изработени мартеници. Те са дело на малчуганите от детските градини в община Ботевград, както и на децата от Център за социална рехабилитация и интеграция /ЦСРИ/, Дневен център за деца и младежи с увреждания /ДЦДМУ/ и Център за подкрепа за личностно развитие /ЦПЛР/ - Ботевград, съобщиха от общинската администрация.