Всички, които имат желание да се включат отново в кампанията „Капачки за бъдеще“, могат да направят това на 13 април (събота) от 09:00 до 12:30 ч. пред сградата на Колеж по енергетика и електроника - база Ботевград (срещу спортна зала „Георги Христов“). Донесените от Вас пластмасови капачки ще бъдат предадени за рециклиране. Основната цел на инициативата „Капачки за бъдеще“ е със събраните средства да се подпомогне закупуването на нови кувьози за болниците в малките градове на страната.


Същият ден - 13 април, събраните капачки ще бъдат транспортирани до национален стадион „Васил Левски” в София, където от 09:00 до 15:00 часа ще се приемат събраните количества от градовете, участващи в кампанията, съобщи нашата съгражданка Галя Дикова, която е сред организаторите на инициативата в Ботевград.


Припомняме, че от началото на кампанията „Капачки за бъдеще“ са събрани и рециклирани близо 70 000 кг. пластмаса. Със събраните средства до този момент са закупени 6 кувьоза, които вече дарени на болниците в Червен бряг, Чирпан, Ботевград (на 26 ноември 2018 г.), Нова Загора, Троян и Кнежа.