Купуването и продаването на гласове е престъпление!


В Деня на Европа и Деня на победата БСП за България открива предизборната кампания за Европейски избори 2019 г в община Ботевград


Общински съвет на БСП –Ботевград организира среща-концерт в големия салон на Народно читалище “Христо Ботев-1884“ от 18.00ч. Избирателите от Ботевград и общината ще имат възможност да се срещнат с Цветелина Пенкова, поставена под номер 3 в листата на „БСП за България“ и проф. Мариела Модева, която е с номер 14 в листата.


Цветелина Пенкова е завършила магистърска програма по финансова икономика в Университета Оксфорд. Работи в инвестиционната платформа Hayfin Capital Management в Лондон. Съучредител и зам.-председател от 2016 г. на „Милениум клуб България” – НПО на млади български граждани, родени след 1 януари 1981 г., намерили своята академична или професионална реализация в чужбина. Владее английски, немски и руски език.


Проф. Модева е зам.-директор на Институт по лидерство в Университета по библиотекознание и информационни технологии. Има две специалности от СУ „Св. Климент Охридски” - “Културология” и „Журналистика”. Има специализация „Европейски институции. Маркетинг, мениджмънт и ПР” и „Европейска интеграция”. Владее английски, руски и испански език. 


Заповядайте!


Купуването и продаването на гласове е престъпление!