Уважаеми съграждани – жители на с. Трудовец,


Обръщам се към Вас като към приятели, с които се знаем цял живот – защото съм израснал пред очите Ви. Някои от Вас, от позицията на годините, гледат на мен като на младо момче, без много опит. С други се познаваме от деца, а с трети тепърва ще се срещаме, докато учат, спортуват и се развиват в родния ни край. Но независимо от разликата в годините, независимо от интересите и предпочитанията ни – всички ние сме едно. И Трудовец е нашият общ дом!


А кой човек не иска в дома му да царят хармония и радост – между него, родителите и децата му, кой не иска домът му да бъде подреден и приветлив, та и гостите, които го посещават, да си тръгват с усмивка?! Е, аз не правя изключение! Да, млад човек съм, имам дълъг път пред себе си, но имам и желанието, и силите, и амбицията заедно да превърнем нашия Трудовец в достоен дом за нас и нашите семейства: чист, приветлив и развиващ се. С възможности за всички ни да работим за мечтите си и да ги постигаме – с почтеност, отдаденост и пример за тези след нас!


Чел съм много за историята на нашето село, но независимо от миналото, днес в името му силно изпъква коренът „ТРУД“. В моите очи именно трудът е това, което може да направи промяната реална. Аз искам тази промяна и съм готов да работя за нея. Убеден съм, че тя е желана и от Вас!


Благодаря на всички, които миналата неделя отделиха от времето си, за да гласуват. Независимо дали сте избрали мен или някой от опонентите ми – вие показахте отношение. А отношението означава, че бъдещето на Трудовец Ви интересува. Така, както е важно за мен. И че проблемите ви вълнуват, както засягат и мен. Защото само заедно можем да вървим в правилната посока. 


Заедно извоювахме важна победа за цялата община, но ни предстои последната битка и знам, че отново ще я спечелим с общи усилия. Излезте да гласувате в неделния ден, гласувайте с ум и сърце за нашето село, за идеите, които могат да го променят към добро, и за човека, който ще отвърне на доверието ви с честност.


Благодаря Ви за подкрепата от свое име и от името на екипа на Иван Гавалюгов и ПП МИР! 


Благодаря Ви за стимула да #ПродължавамеДаРаботим!


 


С уважение,


Еленко Иванов


Кандидат за кмет на с. Трудовец


Купуването и продаването на гласове е престъпление!