Утре - събота, 9 ноември представителните отбори на Балкан ще бъдат домакини в своите първенства.


От 14.00 ч. футболистите на мъжкия отбор на Балкан приемат Рилски спортист в среща от 14 кръг на Югозападната трета лига. В изместения в сряда 13 кръг Балкан постигна първата си победа като гост от началото на първенството, като се наложи над Марек в Дупница с 1-0. И вече е на 11-то място с 12 точки, докато Рилски спортист е на предпоследното 16-то място с 8 точки.


От ръководството на ФК Балкан приканват своите привърженици да подкрепят отбора на стадиона, входът е свободен.


От 18.00 ч. в Арена Ботевград мъжкият баскетболен отбор на Балкан ще бъде домакин на Берое Стара Загора. Срещата е от 6 кръг на НБЛ. До този кръг балканци имат само победи в петте си изиграни мача, а Берое е с едно поражение от Левски Лукойл.


Кръгът започна вчера с победата на Черно море Тича като домакин на Спартак Плевен с 88-81. Днес Академик загуби в Правец от Левски Лукойл 77-94. А в Самоков Рилски спортист победи пловдивския Академик Бултекс 99 с 91-68.


Утре 4 срещи ще изиграят и подрастващите баскетболисти на Балкан. От 12.15 ч. в Арена Ботевград момчетата до 14 години ще имат за съперник Рилски спортист, а от 14.00 ч. 16-годишните момчета ще бъдат домакини на БУБА баскетбол. И двата мача са от първенството на Елитната А група Запад за двете възрасти.


Също утре е и първият турнир на юношите на Балкан до 19 години. Те ще изиграят два мача, които са в зала "Георги Христов". От 9.30 техен съперник ще бъде Евробаскет, а от 14.30 ч. - Видабаскет.