Водещата верига за хранителни стоки T MARKET откри първия си магазин в Етрополе на 14 ноември 2019 г. (четвъртък). На откриването присъстваха генералният директор на “Максима България” Петър Павлов, кметът на община Етрополе Димитър Димитров и зам.-кметът Росица Христова.
Т МАРКЕТ е първата голяма верига супермаркети, която отваря свой магазин в Етрополе. Супермаркетът се намира на бул. „Партизански” № 1. Това е 74-ият магазин на веригата в страната, която вече присъства в 39 града.
“Всеки наш магазин е винаги много повече от това да е просто част от една голяма търговска верига. Нашите магазини са неизменна част от ежедневието на клиентите ни. Затова и винаги се стремим при нас те да намерят не само широк избор от атрактивни продукти на изключително добри цени, но и да получат адекватно отношение от всички наши служители и приятелска атмосфера, в която пазаруването да е наистина приятно. Искам да благодаря специално на кмета на Етрополе г-н Димитров и на неговия екип, а също и на всички в общината, защото без техния професионализъм и помощ, днес нямаше да сме тук”, каза генералният директор на “Максима България” Петър Павлов при откриването на Т МАРКЕТ в Етрополе.
Магазинът има голяма зона за пресни плодове и зеленчуци, 100% българско прясно свинско месо, сектор за био и органик храни, собствена кухня, в която се приготвят топли ястия и продукти на грил, и зона с нехранителни стоки.
“С откриването на Т МАРКЕТ в Етрополе постигаме няколко много важни цели. Това увеличава конкуренцията в нашия град, открива нови работни места и също така хората ще могат да се възползват от богатия асортимент от продукти и от хубавите цени в този магазин. Поздравления за екипа на “Максима България”, че инвестира в по-малки общини. Надявам се нашата обща работа да продължи и занапред”, каза Димитър Димитров – кмет на община Етрополе.
Супермаркет близо до дома и работното място е водещо условие при планирането на локациите на обектите на веригата, чийто приоритет е отварянето на нови магазини и в по-малките населени места.
Допълнителна информация:
T MARKET е собственост на „Максима България“, част от международния холдинг MAXIMA Grupe. Компанията оперира на българския пазар от 2005 г., като за 14 години успя да се нареди сред водещите вериги за търговия с бързооборотни стоки в страната и да се превърне в доверен партньор в ежедневното пазаруване на домакинствата.
T MARKET е и сред най-желаните работодатели в страната и има над 1600 служители. Като работодател компанията инвестира в хората и техния потенциал за развитие. А в стабилните екипи от професионалисти, които през годините се изградиха в цялата страна, се крие и част от формулата за успех и неспиращо разширяване на мрежата от магазини на веригата T MARKET.