На 30.11.2019 г. приключиха конкурсите „Етрополец на годината“ и „Етрополе в обектива“ – 2019 година, организирани от Сдружение „За Етрополе“.
Вашият вот определи следните победители:
„ЕТРОПОЛЕЦ НА ГОДИНАТА“:
1 място с 1038 гласа – Калинка Пушкарова.
2 място с 769 гласа – Кристиян Григоров.
3 място с 451 гласа – Николай Петков.
„ЕТРОПОЛЕ В ОБЕКТИВА“
1 място с 427 гласа – Ивето Павлова.
2 място с 402 гласа – Кремена Цайкова.
3 място с 246 гласа – Йордан Цолов.
Церемонията по награждаването ще се състои в малкия салон на читалище „Тодор Пеев“ на 21.12.2019 година (събота) от 11:00 часа.
С конкурса „Етрополец на годината“ Сдружението има за цел да отдаде заслужено признание на участниците в доброволчески дейности, допринесли за подобряване на благосъстоянието, толерантността и солидарността в обществото.
Да насърчи проявите на доброта и взаимопомощ, социалната дейност, помощ в хуманитарните акции, опазването, развитието и възстановяването на околната среда, природозащитните акции, дейностите за подпомагане и развитието на човешките културни ценности, културното многообразие и креативност, опазване на културното наследство и др.
С този конкурс искаме да покажем, че в България се случват и хубави неща, че добрината и надеждата не са забравени, че нищо не е загубено и, че въпреки всичко съществуват и хора, които не са се отказали да ги случват!
С любезното съдействие на Община Етрополе.
Заповядайте!
Борил Караканов – председател на Сдружение „За Етрополе“