Както вече ви уведомихме, на 05.12.2019 г. в град София областният управител на София-област Илиан Тодоров връчи наградите от конкурса за есе и рисунка на тема "Мисия Будител". Конкурсът се провежда за втора година по негова идея и е посветен на 1 ноември – Деня на народните будители.
Вече качихме имената на победителите от ОУ „Христо Ботев”. С този материал спазваме обещанието да покажем имената и на тези от СУ „Христо Ясенов”.


Ясеновци за пореден път разкриват своя талант да пресъздават света около себе си с четка и боички. Аплодисментите са за младите художници Ивайло Живков и Стефан Станев от 1.а клас, за Максимилиан Василев и Мария Генчева от 1.б клас, за Мария Димитрова от 2.б клас, за Константин Василев от 3.в клас.


СУ "Христо Ясенов" е едно от трите училища в областта, удостоено с почетна грамота и плакет за активно участие и отлично представяне в конкурса.


Екипът на СУ "Христо Ясенов" поздравява всички участници и техните учители - Галина Христова, Даниела Петрова, Ася Нинова и Марина Генова.
Текст и снимка: от сайта на гимназията