Близо 700 членове на ПП “ГЕРБ” от структурите от цялата страна учредиха новата организация на партията „ Предприемачи – ГЕРБ”.
На учредяването, което се състоя днес в НДК,  присъстваха лидерът на ПП "ГЕРБ" и кмет на София Бойко Борисов, председателят на партията Цветан Цветанов, областните координатори на ГЕРБ, членове и симпатизанти.
За председател на новата структура беше избран 31-годишният Димитър Аврамов от Монтана.
За партийен шеф на ботевградската организация “Предприемачи - ГЕРБ” бе одобрена кандидатурата на Димитър Дойчев - управител на фирма "Гарантстрой".

"Предприемачи - ГЕРБ" е структура на малкия и среден бизнес, на работодателите и предприемачите, изградена върху принципите на демократичността, защитаваща икономическата свобода и просперитет, основаваща се на принципите на свободния пазар и конкуренция.

В "Предприемачи - ГЕРБ" може да членуват предприемачи, бизнесмени и работодатели, членове на ПП ГЕРБ, които са на възраст над 18 години, които имат избирателни права, приемат Правилника и Програмните документи и са готови да работят за осъществяване на целите и задачите на организацията.

В "Предприемачи - ГЕРБ" доброволно могат да членуват и граждани на страна, която е член на Европейския съюз.