Какво бихте направили, ако ви съкратят от работа?


Някои хора биха се зарадвали и възползвали от ситуацията, за да се отдадат на заслужена почивка. Други биха побързали да си намерят нова работа. Трети може би ще предпочетат да направят някое пътешествие преди това.


Авторката на тази книга-пътепис решава да направи една пълна обиколка на земното кълбо за 53 дни. Тя посещава 11 държави на 5 континента. Сред дестинациите са: Полша, Китай, Тайланд, Камбоджа, Малайзия, Индонезия, Австралия, САЩ, Мексико, Боливия, Перу.


Заповядайте утре - 7 януари 2020 г., в Исторически музей-Ботевград да се запознаете лично с авторката на книгата, да чуете част от нейните приключения, както и да получите автограф на книгата, която ще може да си закупите след края на събитието. Началото е в 17:55 ч. - точно три години след старта на околосветската обиколка, започваща от Варшава.


Краят на събитието, който ще бъде в 18:50 ч., е съобразен с началото на театралната постановка, за да могат всички, които са закупили билети, да стигнат навреме.


**********


За авторката:


Диана Чавдарова е родом от Ботевград, където живее и учи до 18 г. Следва висше образование в УНСС, където завършва специалност "Статистика и иконометрия". Дълги години се занимава с баскетбол - професионално и аматьорски.


В края на 2016 г. изненадващо загубва работата си и решава да използва момента, за да осъществи колкото се може повече детски мечти. Тя потегля на околосветско пътешествие, за което разказва в книгата-пътепис "Една обиколка на земното кълбо".