Както вече знаете, на 23 и 24 януари 2020 г., в ресторант „Оазис“ - гр. Етрополе, се провежда IV-я турнир за пенсионери по шах, карти, табла и дартс. Организиран е по повод предстоящия празник „Свети Атанас“ в Етрополе.
Съгласно предварително оповестената програма, състезанията започнаха тази сутрин /23 януари/ в 9:00 часа . Откри ги Росица Иванова – началник-отдел „Социална политика, спорт и туризъм“ при Общинска администрация.
Организатор на турнира е Община Етрополе. Техническото ръководство се осъществява от Георги Нинов и Ивайло Банков.
До започване на турнира се записаха 17 двойки за игра на карти, 10 човека за табла и 5 човека за състезание по шах-мат. Очаква се промяна на бройките, особено за шаха. За разлика от други години, състезателите са от Етрополе и Правец, без Ботевград.
Днес ще е надпреварата на карти, табла и на шах-мат. Утре състезанията ще започнат от 9:00 часа сутринта по дартс и финалите от днешните игри, и ще приключат около 13:00 часа на обяд.
Победителите ще получат комплексно купи за класиране на първо, второ и трето място и индивидуални медали, подсигурени от Община Етрополе.