Преди около половин година дамите от Инер Уил клуб Етрополе организираха благотворителна вечер, резултатът от събраните средства може да се види в центъра на града.
От вчера, 15 май т.г., светещи обемни разноцветни букви „ЕТРОПОЛЕ” привлякоха първите любители на красивото. Най-нетърпеливите, както става обикновено, бяха децата. Те са и първите, които се надпреварваха да си направят снимки за спомен.
Както вече казахме, заслугата за светещите обемни букви е на дамите от Инер Уил клуб Етрополе, които събраха средствата за това съоръжение на специална благотворителна вечер. Буквите са поставени в градинката, непосредствено над чешмата пред хотел „Етропол”.
Това е една малка стъпка към разкрасяването на градската среда по един иновативен, атрактивен и модерен начин.  Надписът отдалече привлича както жителите, така и гостите на Етрополе, който не пропускат да се снимат пред него.
Дамите от Инер Уил клуб Етрополе благодарят на всички, подкрепили тази тяхна инициатива, за да има в нашия град още едно знаково място и нова туристическа атракция.
Това не е единствената инициатива на тази група, вече отразихме някои от тях: детският кът пред детските кабинети в коридора на Център І на Етрополската болница; лавицата с книги в кафе-сладкарница „Маргарита”; незабравимото не само за децата, шоу в двора на комплекса „Оазис” и др.
Няма да са и последни, като имаме договорката, че в сайта ще продължим да отразяваме всичко което правят, защото цялата им дейност, идеи и енергия са насочени към кората.
Да честитим новата придобивка в центъра на Етрополе!