Между 19-ти и 24-ти юли в Ботевград ще се проведе футболния лагер за деца 90min.


Единственото нещо, което може да направи лятната ваканция още по-незабравима, е нашия футболен лагер.


В 90min футбола и физиката вървят ръка за ръка. Ще работим за подобряването на всички технически елементи, базирайки се на основите във футбола.


Как да станем по-бързи, издръжливи и ловки?


Кои храни са онова гориво, което ще ни изстреля към по-високи постижения?


Как възстановяването ражда силата?


Бъди новия Стоичков и Бербатов!


Лагерът е една фантастична възможност да подобрите физическата си подготовка, усъвършенствайки футболните си умения, докато упражнявате английския си в мулти-културна среда.


90min camp приветства футболисти между 10 и 16 годишна възраст, които имат желание да подобрят играта си под крилото на треньори, които десетилетия са част от спорта на България. За това нашата основна цел да се върнем към основите във футбола с усмивка и така да станем по силни и здрави.


Вярваме, че истинското развитие идва от персоналното отношение.  90min camp има за цел да развие потенциала на всеки участник по най-ефективния за него начин.


Основната цел на 90min e да помогне на всеки, независимо от нивото му, да изгради най-добрия вариант на себе си, по най-ефективния и забавен начин.


За да бъде достъпен за всички, лагерът ще се проведе на български и английски език. Така освен футболните умения, ще подобрим и езиковите.


Техническите и физическите аспекти са само част от подготовката, която предлага 90min. Ценностите, принципите, дисциплината и междуличностните умения са не по-малко важни елементи от формулата за развитие и успех. Забавлението също, защото и най-сериозната работа може да бъде забавна стига подходът да е правилен.


Главен треньор на кампа е Любомир Божанков, а кондиционните занимания ще се водят от нашия съгражданин Кирил Райков.