УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,


Приемете моите поздравления по случай Петровден - Празника на община Етрополе, който отбелязваме в Деня на Светите Апостоли - Петър и Павел.
Всяка година на 29 юни ние отдаваме своята заслужена почит към загиналите във войните 1868-1918 година етрополци, обединяваме чувствата си към родния град и си пожелаваме добруване – за нас, за нашите деца и родители!
Днешният ден е повод за гордост и удовлетворение. Ден за равносметка от постигнатото досега. В трудните времена, в които живеем, успяхме да мобилизираме сили и да проявим най-добрите си качества  – солидарност, дисциплина, доброволчество, които показват,че ценностите са живи.
Благодаря на всички за подкрепата, която получаваме, за да развиваме община Етрополе, да продължаваме да предоставяме качествени социални услуги, да ремонтираме детски градини, улици и площадки… Постигнатото е предизвикателство за нас да бъдем по-отговорни и да полагаме повече усилия, да вървим уверено напред и да се стремим към нови успехи.
Днес сърцето на всеки от нас се вълнува от радостта и емоциите на различните събития, от надеждите и желанията ни да продължим развитието на град Етрополе като европейски град. Обединява ни и отговорността това да бъде лична кауза на всеки етрополец, защото само с общите ни усилия и съпричастност – и в празниците и в делниците, ще съградим нашето общо бъдеще такова, каквото го желаем.  
В днешния празничен ден, нека си пожелаем здраве и благоденствие.
Нека ни закрилят светите равноапостоли Петър и Павел. 
Нека имаме вяра, сили, кураж и увереност за доброто на нашия град!


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!


ДИМИТЪР ДИМИТРОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ