Артерапиано е частна инициатива, предоставяща една нова възможност за релаксация и приятно занимание през свободното време в Ботевград. Желаещите да се възползват от нея, ще рисуват под вещите наставления и съвети на професионален художник. Важна подробност е, че не се изисква от участниците да имат умения по изобразително изкуство. 


Материалите за рисуване – платна и бои, се осигуряват от организаторите, а картината остава за нейния автор. Освен на багрите, участниците ще могат да се насладят на вкуса на подбрани вина и хубава музика.  


Първото събитие, с което бе поставено началото, се състоя на 28 юни /неделя/ в хотел „Ботевград“. Организаторите се бяха постарали да изпипат всеки детайл, така че посетителите  да се чувстват наистина удобно, непринудено и спокойно. Те обещават още такива ползотворни и приятни изживявания за уплътняване на свободното време. Следващото събитие ще се състои на 3 юли /петък/ от 19 часа. 


Артерапиано ще предложи и специални занимания за деца, а датата и часът ще обяви предварително на своята страница в социалната мрежа Фейсбук.


Ваучер за събитие на Артерапиано – това е още едно добро предложение, ако искате да подарите незабравима емоция на свой приятел или близък човек.