Артерапиано организира две събития в края на месец октомври за свободното време на големи и малки. 


Големите ще освободят натрупаното напрежение през седмицата и ще се отдалечат от ежедневните проблеми, пренасяйки се в света на изкуството. Под вещите напътствия на професионален художник те ще създадат своя репродукция на картина, изобразяваща страстна тайнствена жена. Важна подробност е, че не се изискват умения по изобразително изкуство. Материалите за рисуване – платна и бои, се осигуряват от организаторите, а репродукцията остава за нейния автор. Освен на багрите, участниците ще могат да се насладят на вкуса на подбрани вина и хубава музика. 


Събитието „Рисуване и вино“ ще се проведе на 30 октомври /петък/ от 19 часа.  


Завладяващо тиквено парти очаква децата.  То ще се състои на следващия ден – 31 октомври /събота/ от 15 часа. 


„Очакваме да видим най-добрите и оригинални въплъщения на приказни герои и митични създания, а в замяна ще се погрижим за ведрото настроение на нашите участници с тематична картина, която ще нарисуваме заедно с тях, със специално приготвени лакомства и арт изненада за вкъщи“, обещават от Артерапиано и уточняват, че дрескодът за тиквеното парти е абсолютно задължителен. 


За повече информация и предварителни записвания за двете събития – телефон: 0896601661, както и на страницата на Артерапиано във фейсбук