Вълна от видеа с послание „Гласът е…“ заля онлайн пространството. Редица популярни ботевградчани от различни сфери изразиха своята подкрепа към онлайн медията „Гласът на Ботевград“. Вече е ясно и кога ще бъде стартът – 16 септември, а Павел и Георги, „бандитите“ на онлайн пресата – разкриват, че тече усилена подготовка на материали с най-разнообразен характер.


Една от рубриките – „Малък град – мощен глас“ – ще ви запознава именно с историите на успели, талантливи и развиващи се ботевградчани. Именно те бяха „отвлечени“ от Павел и Георги, за да станат техни „съмишленици“. Момчетата смятат, че трябва да се дава пример на младите, за да бъдат по-уверени в себе си и да вярват в целите си. Ето защо в рубриката ще бъде разказвано за битките по пътя към мечтите, за провалите, успехите и постоянството. Освен това, екипът на „Гласът на Ботевград“ иска да подкрепя всеки млад и развиващ се човек, като разкаже за това какво иска да постигне и какво е направил до момента, за да се добере до своята желана цел. Това е причината вече успели хора да застанат зад идеята и да подкрепят новата медия.


Владимир Далаклиев – национален състезател по олимпийско таекуондо: Според мен това е страхотна инициатива, която да показва на хората успехите и поводите за гордост на нашия град, да бъде мотивация за младите и още по-голям стимул за всички!


Любомира Вушева – певица: Подкрепям новата медия „Гласът на Ботевград“, защото е идеалното място, откъдето повече хора могат да научат за талантливите хора от града ни. Смятам, че всички ние можем да научим доста интересни неща за другите, а и да открием отговорите на много въпроси, които се въртят в главата на всеки, който иска да успее!


Цветослава Гергинова – модел: Мисля, че идеята е страхотна и се надявам покрай този проект да се зародят и много други, защото освен да информира, „Гласът на Ботевград“ има потенциала да вдъхнови и да облагодетелства заобикалящата ни среда и да мотивира млади и стари да бъдат активни граждани.


Веселка Маринова - Plus Size модел: По този начин ще покажем на младите хора как трябва да следват винаги мечтите си и да вярват в себе си. 


Николай Николов - спортист: Подкрепям “Гласът на Ботевград”, защото смятам, че има хора от нашия роден град, чийто глас трябва да бъде чут и могат да бъдат добър пример за подражание!