Младежката онлайн медия, набрала популярност сред всички възрасти за отрицателно време, се разраства. След като в продължение на няколко месеца Павел, който до момента беше единственото лице на “Гласът на Ботевград”, водеше култовата рубрика “Клюкарките говорят” сам, от Св. Валентин до него ще застане ново женско попълнение. След проведен кастинг, в който кандидатките трябваше да покажат умения за заснемане на коментар по актуална тема, записвайки анкета по нея, и да бъдат тествани на терен, екипът се спря на Дария Иванова


Новата половинка на Павел е едва на 16, а е заредена с много идеи и убедена, че има качествата да бъде достойно попълнение в младежката “PRESS банда”. Кино индустрията и социалните мрежи винаги са били нейно любимо занимание, дори е била на кастинг за онлайн риалити и няколко пъти се е снимала като статист в сериал. 


Дария, защо кандидаства за репортер в “Гласът на Ботевград”? 


Искам да стана част от “Гласът на Ботевград”, защото мисля, че ще натрупам много полезен опит и най-вече това ще бъде нещо, което харесвам и обичам да правя. Смятам, че съм креативна и забавна, имам чувство за самоирония и често се шегувам със себе си. Аз съм екстроверт и социалните контакти и нови запознанства са изключително важни за мен. Винаги съм готова да се впусна в нови приключения и предизвикателства.


Защо харесваш “Гласът на Ботевград” и каква твоя идея би реализирала вече като част от него?


“Гласът на Ботевград” е вълнуваща онлайн медия, оказваща влияние на хората, най-вече на по-малките. Младите са бъдещето на града, а и на света. Една от идеите ми е да се направи нещо като образователна рубрика със специално внимание към децата, в която чрез хоби и забавления те биха могли да обогатят знанията си във всяка една сфера, като разберат, че да си заинтересован и да знаеш не е безполезно и скучно. 


Може да гледате Дария още този понеделник в новото видео от поредицата “Клюкарките говорят”, посветено на Св. Валентин. Абонирайте се за Youtube канала на “Гласът на Ботевград”, за да не го пропуснете!