На 15 октомври 2020 г. (четвъртък) от 10:00 часа ще се проведе уебинар в платформата ZOOM за всички представители на бизнеса. Агенцията по заетостта дава възможност за включване в събитието на 500 участници.


Включилите се в онлайн събитието ще се запознаят и обсъдят проектите на Програма „Развитие на човешките ресурси“ и Програма „Храни“ за програмния период 2021 - 2027.


За допускане в уебинара „Представяне пред РАБОТОДАТЕЛИ на програмен период 2021 - 2027“ е необходима предварителна регистрация, достъпна на следния ЛИНК. Молим да попълните регистрационната форма на кирилица, където е възможно, тъй като формата ще играе ролята на присъствен списък. Обърнете внимание на полето за имейл и се уверете, че сте изписали правилно електронната си поща, тъй като на посочения от Вас адрес ще получите линк към предстоящия уебинар.


Бихте могли да се запознаете предварително с проектите на двете програми, достъпни ТУК и ТУК. На уебинара ще имате възможност да задавате въпроси и да коментирате в сесията Q&A (Въпроси и отговори).