Приключиха конкурсите „Етрополец на годината“ и „Етрополе в обектива“ – 2020 година, организирани от Сдружение „За Етрополе“.


Вашият вот определи следните победители:
„ЕТРОПОЛЕЦ НА ГОДИНАТА“ – 2020 г.
1 място с 1413 гласа – Цветелин Здравков
2 място с 748 гласа – Станислав Стоянов (Тако)
3 място с 404 гласа – Георги Белов


„ЕТРОПОЛЕ В ОБЕКТИВА“ – 2020 г.
1 място с 624 гласа – Марина Дойнова
2 място с 589 гласа – Радка Йорданова
3 място с 335 гласа – Наталия Ножарова


С конкурса „Етрополец на годината“, Сдружението има за цел да отдаде заслужено признание на участниците в доброволчески дейности, допринесли за подобряване на благосъстоянието, толерантността и солидарността в обществото.
Да насърчи проявите на доброта и взаимопомощ, социалната дейност, помощ в хуманитарните акции, опазването, развитието и възстановяването на околната среда, природозащитните акции, дейностите за подпомагане и развитието на човешките културни ценности, културното многообразие и креативност, опазване на културното наследство и др.
С този конкурс искаме да покажем, че в България се случват и хубави неща, че добрината и надеждата не са забравени, че нищо не е загубено и, че въпреки всичко съществуват и хора, които не са се отказали да ги случват!
С оглед на пандемичната обстановка, най-вероятно няма да можем да проведем официална церемония по награждаването и ще се наложи тя да бъде онлайн, за което ще ви съобщим допълнително.
С пожелание за успешен ден!
Сдружение "За Етрополе"


#Заедно_Можем_Всичко